Basisschool

Primair onderwijs/ basisschool

 

Bijles

Basisschoolleerlingen kunnen bij mij terecht voor taal (Nederlands en Engels), rekenen, werkstukken, spreekbeurten en topografie.

Ik geef les aan kinderen in groep 2 t/m/ groep 8. De allerkleinsten in midden groep 2 help ik vaak nog even met het verbeteren van vaardigheden die voor de overgang naar groep 3 noodzakelijk zijn. En in groep 7 en 8 ligt de nadruk meer op de afronding van de basiskennis en de voorbereding op de middelbare schoolkeuze. Verder help ik alle leerlingen met het wegwerken van achterstand. Ik kan je helpen met Cito- en IEP-training. 

 

Begeleiding

Voor sommigen gaat het minder soepel op school. Kinderen en ouders sta ik bij in contacten met school en adviseer ik over verbetertrajecten, schoolkeuze en inzet van extra leer- of hulpmiddelen. Ik kan ook als intermediair (tussenpersoon) optrreden tussen school en ouders. Ik heb ruime ervaring met leerachterstand, dyslexie, autisme en handicaps.

 

Nederlands leren NT2

Anderstalige kinderen zijn welkom om de Nederlandse taal te leren. Ik kan je helpen met het schrijven en spreken van het Nederlands. Ouders sta ik regelmatig bij met advies over hoe het onderwijs in elkaar steekt en wat er van ouders en kinderen verwacht wordt. I can teach Dutch and I can explain how things work in the Netherlands.

© Copyright. All Rights Reserved.