Over mij

Over mij

Wat anderen over mij en mijn begeleiding zeggen;

'Ik ben tevreden, omdat ik hierdoor betere cijfers voor mijn Engelse toetsen haal en de grammatica en teksten beter begrijp'

Darryl, 4 gymnasium


Natalia helpt onze zoon met zijn Engels en Nederlands. De cijfers zijn van onvoldoendes naar ruime voldoendes gegaan. Ook helpt zij als het nodig is met andere vakken. Natalia is een echte aanrader als het gaat om bijles voor je kind.

Ouders van Max, 2 vmbo-tl


Wij zijn erg tevreden over de bijlessen. De rust die je uitstraalt tijdens de lessen, de rustige omgeving die je creëert, en ook vinden wij het heel fijn dat we op de hoogte gehouden worden.

Senna vindt het ook geen enkel probleem om op deze manier extra naar school te gaan.

Ouders van Senna, groep 4


Natalia heeft onze zoon geholpen met zijn Engels. Met veel succes! Zij heeft niet alleen kennis die ze over weet te brengen, maar doet meer. Zij weet prima contact te leggen en leert kinderen ook hun eigen verantwoordelijkheid te nemen. Uiteraard daar waar dat mogelijk is. Een super taalcoach.

Ouders van Florian, 4 vmbo-gl


Isaura vond de bijles altijd wel leuk en ze heeft er veel baat bij gehad.

Moeder van Isaura, groep 6


Wij zijn heel blij geweest met de hulp die je aan Zinedin en Adam gaf! Niet alleen jij maar ook Isabel hebben geholpen met de vooruitgang van de beide jongens. Ontzettend bedankt hiervoor!

Ouders van Adam, groep 7 en Zinedin, groep 8

Wilt u meer weten over mijn ervaring en opleiding? Klik dan op onderstaande link. Deze leidt u naar mijn profiel op LinkedIn.


Profile N.A.M.BuismanBijles bij Buisman heeft ook een Facebookpagina.

© Copyright. All Rights Reserved.